#tuepaikallista ravintolasulun aikana

01.04.2021

Päivitetty 15.4.: Ravintolat menivät hallituksen pikapäätöksellä kiinni koko Itä-Suomessa 29. maaliskuuta alkaen. Rajoituksien piti olla voimassa huhtikuun 18. päivään asti, Pohjois-Savon sulku päättyy perjantaina 16.4. alueen tautitilanteen paranemisen vuoksi.

Nappaa alta vinkit #takeaway #tastesavo #tuepaikallista #autapientä #ostalahelta 

Käyttämällä palveluita ja tukemalla yrittäjiä juuri nyt mahdollistat osaltasi niiden toiminnan jatkuvuutta ja edesautat useiden työpaikkojen säilymistä myös tulevaisuudessa.

📞 Tilaa lounasta työpaikalle tai kotiin - noutamalla ja tilaamalla itse suoraan ravintolalta se saa 100% tilauksen arvosta.

🏃🏻 Hyödynnä kuljetuspalveluita (Wolt & Foodora) jos et pääse itse noutamaan tai hyödynnä kimppatilausta.

📸 Merkitse ja tägää ravintola somessa - kerro viestiä eteenpäin ja jaa kokemuksesi muille!

📣 Haasta ja kannusta myös kaverisi, perheesi, toimistosi ja yritykset aktiivisesti mukaan.

🎁 Yllätä ja ilahduta ikäihmisiä tilaamalla myös heille herkkuhetkiä.

🍽 Nauti viikonloppuna valmiista herkuista brunssin tai illallisen merkeissä - kokeilet helposti uusia makuja. Monella on tarjolla myös esivalmisteltuja elämyksiä, joten taatusti maukkaan aterian saa loihdittua kätevästi lämmittämällä.

💻 Tapaa tuttujasi hyvän ruoan merkeissä myös etänä, pidä tasting etäyhteyksien kautta pohjoissavolaisista juomista ja valitse niille seuraksi sopivaa syötävää.

🥤 Ota myös ruokajuomat helposti samasta paikasta, valikoimissa on myös paljon paikallisia tuotteita. Tippiäkin kannattaa jättää!

☀️ Hyvällä säällä nappaa vaikka retkikalusteet mukaan ja kokeile citypiknikkiä, ulkoilmassa on helppoa kokoontua myös väljemmin nauttimaan kevätauringosta. Lämmintä päälle!

👨🏻‍🍳 Alle 20-henkilöä saa edelleen kokoontua Pohjois-Savossa, joten ruokahetken voi pitää omissa tiloissa suositukset huomioiden joko noutamalla mukaan tai kysymällä kokin kotiin - samalla voi oppia kullanarvoisia vinkkejä.

💰 Onko tililläsi käyttämätöntä lounarisaldoa? Nyt on erityisen hyvä hetki hyödyntää myös lounasmaksutapoja (Edenred, Eazybreak, ePassi ja Smartum).

🥘 Paikallisten ravintoloiden suurempia annoksia saa arkea helpottamaan myös useista K-Marketeista. Esimerkiksi K-market Satama K-Market Pirtinportti K-Market Pirtti K-market Neulamuikku K-citymarket Kuopio Kolmisoppi ja K-market Kalakukko

#europeanregionofgastronomy Ravintolat löydät alla olevasta listasta sekä https://www.tastesavo.fi/yhteistyossa ERG-tunnus yrityksen ovessa, ruokalistalla, verkkosivuilla tai muissa markkinointimateriaaleissa kertoo yrityksen olevan alueen ruokamatkailun helmi. Asiakkaalle tunnus viestii paikallisista ja aidoista, vastuullisesti tuotetuista tuotteista ja palveluista. Tunnusta käyttävät yritykset ovat sitoutuneet kehittämään toimintansa vastuullisuutta ja haluavat tukea alueen hyvinvointia suosimalla tuotteissaan mm. lähiraaka-aineita.

🍰

Kahvila&Konditoria Houkutus

🍝

Ravintola Isä Camillo

🍔

Kings Crown

🧆

Ravintola Urban

🥙

Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubi

🌭

Ravintola Bierstube

🍕

Kuzina Wine & Daily

🍮

Koivumäen Kartano

🧁

Kahvila Kaneli

🍔

Gastrobar B/P

🥙

Ravintola Fonte

🧀

Kuopion Kauppahalli

🦪

SawoHouse

🍔

Burger5

🥗

Ravintola Hetki

🥪

Panorama Bar & Cafe

🍛

Mierontie Oy Hotelli-Ravintola

🥙

Kylpylähotelli Rauhalahti

Katso lisää

Katso lisää

Seuraa