Visit Savo

Paikallista – siis aitoa

VisitSavo -tuotteet on rakennettu asiakaslähtöisesti asiakkaille jotka ovat jo nähneet maailman metropolit. Asiakkaille, jotka haluavat kokea ja löytää aitoja, paikallisia asioita: tavata paikallisia ihmisiä, tutustua paikalliseen kulttuuriin tekemällä yhdessä asioita joita me suomalaiset ja savolaiset ihmiset yhä teemme ja arvostamme.

Paikalliset pienet yrittäjät matkailu-, ruoka- ja luovien alojen toimialoilta ovat yhdistäneet voimavarat tarjotakseen uniikkeja matkailutuotteita ja palveluja kansainvälisille asiakkaille, jotka sisältävät läsnäoloa ja rauhoittumista. Meille suomalaisille metsä tarjoaa ruokaa, rentouttavaa liikkumista ja virkistymistä. Visit SAVO -matkailutuotteet tarjoavat vieraille esimerkiksi metsään ja paikalliseen ruokaan liittyviä ohjelmallisia viikkoja. 

Tutustu visitSAVO -matkailupaketteihin osoitteessa: www.visitsavo.com

Paikalliset pienet yrittäjät matkailu-, ruoka- ja luovien alojen toimialoilta ovat yhdistäneet voimavarat tarjotakseen kansainvälisille asiakkaille uniikkeja matkailutuotteita ja palveluja, jotka sisältävät läsnäoloa ja rauhoittumista.

Visit Savo

Visit Savo -sivusto markkinoi ulkomaisille asiakkaille Savon ainutlaatuista kulttuuria ja luontoa. Savoon tullaankin usein etsimään uusia kokemuksia ja rauhoittumaan kiireen keskeltä.

Savo, todellinen terveysmatkailukohde

Kolumbialainen Traveler's Buddy -matkailusivustoa ylläpitävä Juan Martinez vieraili Suomessa, ja hehkuttaa nyt sivustollaan Savoa terveysmatkailukohteena.

ProAgria – Matkailu ja ruoka

Avullamme varmistat matkapalvelujesi laadun sekä kehität yrityksestäsi toimivan kokonaisuuden. Palvelumme lähtevät sinun tarpeistasi ja suunnitelmat ottavat.