Illallinen kaikille aisteille

Miltä tuntuu kun illalliskokemuksesi laajenee kaikkien aistien äärelle? Miltä tuntuu kun illalliskokemus sisältää metsäisiä tuoksuja, upeita maisemakuvia, luonnon ääniä, kansantarinoita ja lähimakuja savolaisuudesta? Se tuntuu Laajennetulta illalliselta, jonka äärellä aistisi aukeavat. Olo on kuin olisi käynyt luontoretkellä savolaisissa maisemissa ja lähiruokaravintolassa samalta istumalta. 

Illallinen luontoretkellä

Illalliskattauksen aikana kokki kertoo ruoan alkuperästä ja valmistustavoista. Eräopas esittelee ja tarinallistaa pohjois-savon upeita kansallismaisemia ja todentuntuisia 360 videoita, samalla kun nautit maistuvasta ruuasta. Äänimaisema hivelee kuuloluita aidoilla luonnon korvakarkeilla. Sieraimiin leijailee esimerkiksi syksyisen sienimetsän tuoksuja, on kuin istuisit itse Puijonnokan laavulla nokipannukahvin äärellä.

Aistit auki

Laajennettu illallinen on virtuaalia ja todellisuutta sympaattisesti sekoitteleva ainutlaatuinen illallistapa. Illallisen voi nauttia yksin tai yhdessä, arki- tai juhlahetkinä. Jälkimakuna aistisi ovat auenneet. Koet kokonaisvaltaiseen ravintolakokemuksen, jossa sinut viedään virtuaalilasien, tarinoiden, äänimaailman, tuoksujen ja makujen avulla itä-suomalaisen luonnon ainutlaatuiseen syleilyyn. Illallisen tarinat on kirjoittanut kirjailija Antti Heikkinen.

Astu eri vuodenaikaan

Illallisella tarjoiltavan neljän ruokalajin menun hintaan 89.- euroa sisältyy kaksi annoksille sopivaa ruokajuomaa, nokipannukahvi tai haudutettu tee ja ainutlaatuinen virtuaalikokemus. Illallisen kesto on noin kaksi ja puoli tuntia. Laajennettu illallinen on ravintolakokemus kaikille aisteille!

Kuopion Klubi on erinomainen juhla-, kokous-, koulutus- ja seminaaripaikka. Korkeat salit tarjoavat uuden kokoustekniikan myötä nykyaikaiset kokouspalvelut vaativaankin makuun. Klubin muuntuvat tilat mahdollistavat jopa kuuden eri tilaisuuden järjestämisen yhtä aikaa. Jos varaat koko ravintolamme, tilaisuuteesi mahtuu kerralla jopa 150 henkeä. 


 • Kesto: 2,5 h.
 • Sijainti: Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10
 • Ryhmän koko: 10 – 30 hlöä
 • Saatavuus:
  • Tilattavissa ryhmille (tilaus 1 kk etukäteen).
 • Opastuskielet: Suomi, englanti 
 • Hinta: 89 € / hlö (sis. voimassa oleva arvonlisäveron)
 • Mitä tuotteeseen sisältyy: 3D-elämys upealla tarinalla höystettynä, neljän ruokalajin menu ja alku- sekä pääruoan juoma ja kahvi.
 • Lisämaksusta: Musiikki etukäteistilattaviin yksityistilaisuuksiin., lisäjuomat.
 • Mistä voi varata: myynti@ravintolamestarit.net, Puh. 044 581 0453​ www.laajennettuillallinen.fi