KomeroFoodin Ateriakippo menestyi

27.08.2021

Kuopiolainen KomeroFood Oy nappasi Ateriakippo-tuotteellaan toisen sijan Suomalainen menestysresepti -kilpailussa, jonka järjestää MTV3-kanava. Komeroa kilpailussa edusti toimitusjohtaja Pekka Nuutinen, joka luotsasi Ateriakipon tasaisen varmasti läpi erilaisten kisatehtävien. Finaalissa Ateriakippo sai täydet pisteet 10/10 kaikilta kilpailun neljältä tuomarilta Jyrki Sukulalta, Sampo Päällysaholta, Jukka Kurttilalta ja Suvi Luomalta.

Ateriakipot pääsivät myyntiin torstaina 26.8. ja ne löytyvät kaikista S-ryhmän kaupoista kautta maan. Kelloniemen tehtaalla paiskitaan nyt töitä kahdessa vuorossa, sillä tavoitteena on ensimmäisen viikon aikana saada 70 000 kippoa jakeluun kauppoihin.

Uutuustuotteen konsepti on yksinkertainen; tuore, lämmin ateria, jonka valmistaa itse vain muutamassa minuutissa. Kipossa on kolme makuvaihtoehtoa: lohi, kana ja tofu.  Kuten muissakin Komeron tuotteissa, myös Ateriakipon kehitys lähti halusta löytää apua arkiruoan valmistamiseen. Ratkaisuksi on nyt tarjolla lämmin ruoka, joka on tuore, terveellinen, vastuullinen ja herkullinen.

Lisätietoja: https://komerofood.fi/yritys/

Kuvat: KomeroFood Oy

Katso lisää

Katso lisää

Seuraa