Uusi kesäravintola Konnevedelle

07.05.2021

Konneveden Satamaan Häyrylänrantaan avattiin vappuna uusi kesäravintola. Ravintola täydentää Etelä-Konneveden kansallispuiston vesitieporttina toimivan Häyrylänrannan satama-alueen monipuolisia palveluita ja vastaa vierasvenesataman sekä caravan- ja camping -alueen toiminnoista. Häyrylänranta toimii myös tukikohtana kesällä melontayrittäjille sekä erä- ja kalastusoppaille. Häyrylänrannan nettisivuille tullaan päivittämään kesän ajaksi viikko-ohjelma sisältäen mm. ohjattuja liikuntaryhmiä ja muita alueen tapahtumia.

Kesäpäivän viettäjille alueelta löytyy viehättävä hiekkaranta hyppytorneineen sekä matonpesupaikka. Paikka on myös mainio tukikohta retkeilijöille. Häyrylänrannasta pääsee kansallispuistoon risteilyaluksilla, meloen tai omalla veneellä. Veneilijöille löytyy vierasvenepaikkoja, tankkauspiste, wc- ja suihkutilat, etukäteisvarauksesta sauna sekä pyykinpesumahdollisuus.

Häyrylänrannan toiminnoista vastaa Hotelli-Ravintola Mierontie Oy, joka jo keskustan ravintolassaan on panostanut lähiruokaan. Satamaravintolastakin löytyy kesän alkaessa mm. Suopirtti Highlandin hampurilaispihvejä ja  savumuikkupizzaa lähijärvien muikuista. Ravintolassa on tarjolla lounasta kesäkuun alusta alkaen joka päivä sekä listaruokaa pieneen ja suureen nälkään. Hellepäivien viilentäjiksi tarjolla on tietenkin hyvät valikoimat jäätelöä ja viilentäviä juomia.

Toukokuussa satamaravintola on avoinna pe 15.00-22.30, la 10.00-22.30, su 12.00-20.00. Äitienpäivää voi myös viettää rennosti Häyrylänrannan  äitienpäivälounaalla, jossa on tarjolla salaattipöytä, pizzabuffet sekä jälkiruoaksi kahvia ja kakkua. Lisätietoja löydät Häyrylänrannan Facebook-sivustolta, Instagramista tai yrityksen verkkosivuilta.


Yhteystiedot:

https://hayrylanranta.fi/

puh. 014 551 274

info@hayrylanranta.fi

Katso lisää

Katso lisää

Seuraa