Itä-Suomen suurin joulutori Kuopiossa 2021

24.03.2021

Kuopion Joulutori 2021 on täynnä valoa, iloa, tuoksuja ja tunnelmaa! Kuopion Joulutorin tunnelma syntyy alueen ylle laskeutuvasta valokatoksesta ja upeista valoporteista, lasten ilosta karusellissa, glögibaarin kuumista juomista, jouluravintoloiden herkuista sekä jouluisten myyntimökkien ja tyylikkäiden lasikonttimyymälöiden laadukkaista lahjatuotteista ja elintarvikkeista. Kuopion Joulutorilla  panostetaan asiakkaiden viihtyvyyteen ja alueen visuaalisen ilmeeseen, vetovoimaiseen ohjelmaan sekä kiireettömään joulun tunnelmaan. Tapahtuma-alueella on haettavana nyt 19 jouluista myyntimökkiä, 8 lasikonttia sekä 6 katettua pöytäpaikkaa. Joulutori on avoinna 11.-22.12.2021 arkisin klo 11-18 ja la-su 11-17.  Ravintoloilla on mahdollisuus olla avoinna pidempään.

Haku on auki!

Jouluravintola tai -kahvila. Joulutorille haetaan laadukasta ravintola-alan toimijaa tarjoamaan tapahtuman asiakkaille jouluisia makuelämyksiä. Tapahtuman ruokaravintola/-kahvila voi olla yhden toimijan oma nimikkoravintola/-kahvila, tai useamman toimijan yhteinen. Myyntipalvelumahdollisuutta selvitetään tarvittaessa.

Tuotemyynti. Joulutorille haetaan parhaillaan myyntiin jouluisia lahjatuotteita ja elintarvikkeita. Vaihtoehtoina on hakea myyntimökkiä tai lasikonttia omaan myyntitoimintaan tai hakea mukaan Joulutorin myyntipalveluun, jossa yrityksesi tuotteisiin perehdytetty myyntihenkilö hoitaa tuotteiden myynnin.

Tapahtuma-alueella on haettavana nyt 19 jouluista myyntimökkiä, 8 lasikonttia sekä 6 katettua pöytäpaikkaa. Hyödynnä ennakkovaraajan etu ja hae mukaan 14.5. mennessä – säästät jopa 300€!

Tutustu myyntipaikkoihin, aikatauluun ja hinnastoon os. www.kuopionjoulu.fi

Lämpimästi tervetuloa Itä-Suomen suurimmalle Joulutorille! 😍

Lisätietoa

Tilla Martikainen / Kuopion keskustan kehittämisyhdistys ry.
tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi p. 050 360 8973

Katso lisää

Katso lisää

Seuraa